Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NovaTV nagrađuje jednog finalista startup natjecanja Zagreb Connect

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Dobitnik će biti nagrađen posebnim paketom NOVE TV koji će biti konkretna pomoć svakom novom biznisu da stane na noge i izađe uspješno na tržište", izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Pročitajte i ovo Dražen Mavrić (Foto: Vijesti Nove TV) NEM panel Predsjednik uprave Nove TV Dražen Mavrić otkriva kako zadržati gledatelje i proizvoditi konkurentan sadržaj Sportska redakcija Nove TV (Foto: PR) Za uspjeh je najvažnija strast Najjača sportska ekipa u zemlji otkriva: "Ne bojimo se ničega, otvaramo vruće teme i zato smo drugačiji"

Najjača medijska kuća u Hrvatskoj Nova TV prepoznaje i podržava inovativne i kreativne projekte stoga je sklopila partnerstvo s udrugom Crane i sudjeluje u najvećoj investicijskoj i startup konferenciji u Hrvatskoj, EBAN Winter University 2016.

U sklopu konferencije EBAN Winter University 2016 i natječaja Zagreb Connect, startupima se nudi jedinstvena prilika. Jedan od finalista iz Hrvatske osvojit će posebnu nagradu Nove TV, a dobitnika će odabrati predsjednik Uprave Dražen Mavrić, koji je ujedno i član službenog žirija Zagreb Connecta.

Tako će tijekom predstavljanja finalista, predsjednik Uprave Nove TV neovisno o odabiru ostalih članova žirija, odabrati jedan hrvatski startup koji će po njegovoj procjeni biti najbolji i dodijeliti mu ovu posebnu nagradu.

"Nova TV u tehnološkom je i inovativnom smislu lider na regionalnoj razini, prati najnovije svjetske trendove i kao takva je prepoznata je u medijskoj industriji. Inovacije su duboko inkorporirane u naše vrijednosti, stoga nam je sudjelovanje na ovoj konferenciji od velike važnosti.

Kroz naš program već dugi niz godina donosimo informacije o hrvatskim inovatorima, zanimljivim startupovima, pametnim i sposobnim ljudima koji pomiču granice. Kao najjači hrvatski medij, odlučili smo odabrati jedan od prezentiranih startupova i nagraditi ga posebnim paketom NOVE TV koji se sastoji od promotivno oglašivačkog paketa koji će biti konkretna pomoć svakom novom biznisu da stane na noge i izađe uspješno na tržište", izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Uživo možete pratiti EBAN Winter University 2016 konferenciju i na našim kanalima - Snapchatu, Instagramu i Twitteru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene