448036
448036
448036
448036
448036

Norvežanin spašen nakon što je upao u WC školjku

  • , 26.08.2016., 19:27
  • Autor:
  • komentara

Vatrogasci su u Norveškoj izvukli muškarca iz spremnika ispod školjke javnog WC-a nakon što je zaglavio pokušavajući spasiti prijateljev mobitel.

 
 
 
 
Ilustracija (Foto: Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Thinkstock)

Nakon što je njegov prijatelj ispustio mobitel za vrijeme uriniranja na javnom WC-u, Cato Berntsen Larsen je dobrovoljno ušao u spremnik ispod školjke. Spremnik se prazni četiri puta godišnje, a Larsen je unutra proveo sat vremena. Sadržaj spremnika mu je sezao do bedra. Ubrzo nakon ulaska, pozlilo mu je i povratio je.

"Paničario sam jer mrzim skučene prostore. Bilo je odvratno – najgore iskustvo u životu. Unutra je bilo i životinja, rekao je Larsen". Dodao je kako se činilo da je dovoljno mršav da uđe, ali ne i da se popne nazad. Fotografije bizarnog slučaja možete pogledati ovdje.

Vatrogasci su bili prisiljeni razbiti školjku da bi ga izvukli. Larsen je zadobio ozljede ruke, a osim toga tvrdi da je nekoliko puta ugrižen. Zbrinut je u bolnici gdje je dobio antibiotike. Toalet je trenutno izvan funkcije, a mobitel nije pronađen.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se