Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nogometna groznica

Nogomet može početi uz Žuju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Počinje nogometna groznica uz novi Žujin TV spot Srce kojem nema ravna i pjesmu Zaprešić boysa Pratim put.

Pročitajte i ovo Sebastijan kod Zaprešića Policija objavila tko je ubio dva psa dok su bili u šetnji s vlasnicom: "Ispalio je hitce..." Andrej Plenković incident u Osijeku Plenković: "Ustaške pjesme pjevaju oni koji žele zlo reprezentaciji. Njihova namjera je najgora moguća"

Sitno odbrojavamo do velikog nogometnog spektakla, a kako bismo se što bolje pripremili za prvi zvižduk suca u Parizu pobrinula se Žuja. Ožujsko pivo tradicionalno prati hrvatsku reprezentaciju i uvijek je potpora nogometu, a posebno vodi brigu o svojim vjernim nogometnim navijačima osiguravajući im uvijek dobru zabavu. Dokaz tomu je novi televizijski spot „Srce kojem nema ravna“, u kojem sudjeluju hrvatski nogometni reprezentativci Darijo Srna, Alen Halilović, Ivan Perišić, Danijel Subašić, Milan Badelj i Mateo Kovačić i koji će sigurno zagrijati srca svih vjernih navijača.

Novim spotom Žujin tim krenuo je putem uspjeha spota iz 2014. godine Došli smo ostaviti trag, koji je doista ostavio trag diljem svijeta. Nakon samo 24 sata vijest o novom nogometnom spotu prenijeli su vodeći svjetski mediji poput britanskih Daily Maila i Telegrapha te vodećih sportskih specijaliziranih portala 90min.com i soccerly.com, čime je na najbolji mogući način počelo odbrojavanje do velikog sportskog događaja 2014. godine.

Pjesma koju ćete svim srcem pjevati dok Vatreni budu zabijali golove je i nova pjesma Zaprešić boysa Pratim put za koju su ovih dana uz podršku Ožujskog piva snimili i videospot.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene