Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćna mora svakog radnika

Stroj za drobljenje kamena mu izrezao cijelu plaću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svoje oči jedan je Kinez gledao kao mu stroj drapa cijelu teško zarađenu plaću. Naime, novčanice su mu iz džepa na jakni ispale u stroj koji je popravljao.

'Dok sam popravljao jedan stroj, primio sam 10.000 juana (oko 8.000 kuna) i stavio sam novac u džep u kaputu', rekao je gospodin Wu iz grada Anji, javlja CCTV, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Novac, ilustracija Porast za četiri posto Imate li i vi ovoliko? Objavljena prosječna plaća u Zagrebu, a evo i koje je zanimanje najplaćenije Novac: Ilustracija - 1 skupa greška Tvrtka radniku slučajno isplatila 3300 puta veću plaću pa ga molila da vrati novac. Pogledajte što je potom učinio

Dok je popravljao stroj, novac mu je ispao iz džepa. Brzo ga ugasio, ali sve su novčanice već bile u dijelovima. Stroj koji je popravljao, namijenjen je za razbijanje kamenja, tako nije ni čudo da su novčanice tako brzo završile poderane.

>> Gradom letjele novčanice!

Nekoliko mu je rođaka priskočilo u pomoć, ali ništa nisu mogli učiniti. Srećom, jedna banka u gradu u kojem živi bila mu je voljna pomoći i zalijepiti 18 novčanica.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene