Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brrrrrrr

Brutalna skrivena kamera: Njegovateljicama podmetnuli opsjednuto dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što učiniti kada svjetla počnu treperiti, križevi okretati, a opsjednuta letjeti?

Čini se da će Silvio Santos, autor vrlo popularne brazilske zabavne emisije, prije ili kasnije izazvati srčani udar kod neke od žrtava skrivenih kamera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vjerujte na riječ Lijepe je guze, nema što, ali lice ponosne vlasnice ne želite vidjeti Slika nije dostupna Opusti se i nasmij Ususret 1. travnja: 10 podvala koje su postale evergreeni na YouTubeu

Santos se u zadnjoj emiiji vratio svojoj omiljenoj podvali s opsjednutom djevojčicom, no kako bi je učinio još stravičnijom, savjet je potražio kod Jamesa Wana, redatelja horora The Conjuring 1 i 2 (Prizivanja).

Wanu je reklama odlično došla jer su se Prizivanja 2 upravo počela prikazivati u kinima diljem svijeta, a šala je ispala toliko uvjerljivo da će neke od žrtava jeza prolaziti još mjesecima.

Ukratko, ponovo su stradale žene koje su se odazvale na oglas za njegovateljice. U krevetu ih nije dočekala tek mentalno oboljela djevojčica kao što im je bilo rečeno, već nešto daleko zlokobnije.

UPOZORAVAMO vas da sljedeći prizori nisu ništa manje strašni od onih u visokobudžetnim hororima jer je Santos poznat i po tome što u svoje šale ulaže silan novac i trud.

Tamošnja ga publika između ostalog i zato silno cijeni, a vrijedi dodati i da u njegovim skrivenim kamerama ne vidi baš ništa sporno. Uostalom, pogledate li komentare na YouTubeu, i ovu je nahvaljena.

RAZMISLITE JOŠ JEDANPUT PRIJE POKRETANJA VIDEA UKOLIKO VAS PLAŠE HORORI!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene