455542
455542
455542
455542
455542

Nisu primijetili da vreba: Krokodil skočio u bazen za ljudima

  • , 02.11.2016., 09:01
  • Autor:
  • komentara

Mladić se od grabežljivca uspio skloniti na vrijeme, no nažalost dama nije bila iste sreće. Krokodil ju je dvaput ugrizao.

 
 
 
 
FOTO: YouTube/Screenshot
FOTO: YouTube/Screenshot

Mladi par, koji je prije par dana odlučio uživati u noćnom kupanju u zimbabveanskom gradu Karibi, mogao je gadno stradati jer je za njim u bazen skočio i dva metra dugačak krokodil koji je očito čitavo vrijeme vrebao iz prikrajka.

Mladić se od grabežljivca uspio skloniti na vrijeme, no nažalost dama nije bila iste sreće. Krokodil ju je dvaput ugrizao, ali srećom ne toliko snažno da bi joj ugrozio život. Zadobila je posjekotine po laktu, ramenu i leđima.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se