Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadnja nada...

Nije mogla naći posao, pa se u očaju prodavala na e-Bayu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Prodaje se radnica, željna posla i sposobna, za stalni ili honorarni posao', stajalo je u jednom oglasu na e-Bayu. Iako je ovakav oglas netipičan za ovu stranicu, žena koja ga je postavila, toliko je očajna da pribjegla drastičnim mjerama.

Deborah Bowen u posljednjih je nekoliko godina poslala na stotine zamolbi za posao pri čemu se nije ograničavala na svoju struku, pa je jedna od njenih zamolbi za posao završila i u vodoinstalaterskoj tvrtki.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mjere štednje pogađaju sve Italija: Mjesecima nije primio plaću, pa se iz očaja zapalio Slika nije dostupna Umorna, očajna i na rubu Silazi li Britney Spears opet s uma zbog strogog oca!?

No, sve što je uspjela naći bili su honorarni poslovi koji se malo plaćaju, te s kojima Deborah ne može otplatiti hipoteku za kuću. Situacija je postala ozbiljna nakon što je saznala da će ostati bez kuće ukoliko ne plati iduću ratu koja dospijeva na naplatu u ožujku, pa se odlučila na drastične mjere.

>> Ostala bez posla pa dala oglas: 'Vaša tetovaža na mojoj stražnjici'

Postavila je oglas na e-bay 17. veljače u kojem između ostalog stoji kako će 'raditi bilo kakav posao uklučujući i čišćenje WC-a ili upravljanje viličarom', te moli potencijalne poslodavce da joj pruže priliku.

Deborahin oglas se više ne nalazi na ovoj web stranici, pa je postoji mogućnost da je našla posao.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene