Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Nije dojila svoju djecu, ali doji obiteljskog psa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna Britanka im vrlo, vrlo bizarnu naviku. Svaki dan i po nekoliko puta, prislanja svog psa na prsa, te ga doji.

Britanka Terri Graham majka je dvoje djece i ima jednu vrlo neobičnu naviku. Naime, kad su joj djeca bila mala, hranila ih je tako da je izdajala vlastito mlijeko u bočicu iz koje su djeca jela. Da bi nadoknadila činjenicu da nikada nije dojila djecu, sada je počela dojiti obiteljskog psa, kujicu mopsa imena Spider, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je" Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku

>> Kći doji bolesnog oca

Terri i sama priznaje kako zna da ju ljudi smatraju ludom, no ona ustraje pri ovoj navici dodajući kako se zbog toga osjeća kao bolja majka. 'Kada mi Spider siše bradavice osjećam se upotpunjeno, osjećam da sam bolja majka rekla je Terri.

Psiholozi se slažu kako bi Terri obavezno trebala potražiti stručnu pomoć i to čim prije, no naglašavaju kako ovo nije ni prvi ni jedini slučaj u Velikoj Britaniji u kojem se netko na neobičan način vezao uz svog ljubimca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene