454501
454501
454501
454501
454501

DA SE NJEGA PITA OŽENIO BI SAMO DVIJE Ima 92 godine i 97 žena

  • , 22.10.2016., 20:00
  • Autor:
  • komentara

Mohammed Bello Abubakar ženio se u svoje 92 godine 107 puta. Iako kaže da ima mnogo žena jer mu je Alah dao snagu, to mu nije pomoglo kod svih. Od njih 10 se razveo.

 
 
 
 
Mohammed Bello Abubakar ima 97 žena (Screenshot: Youtube)
Mohammed Bello Abubakar ima 97 žena (Screenshot: Youtube)

Kada je prije osam godina BBC radio priču o njemu, bio je uvjeren da je to što kontrolira sve svoje žene dokaz da ima božji dar. "Čovjek koji oženi 10 žena pao bi mrtav, ali meni je snagu dao Alah. Zbog toga sam sposoban kontrolirati njih 86", ponosno je izjavio tada. 

Mohammed Bello Abubakar još se nije srušio mrtav iako danas ima 92 godine, a broj njegovih žena narastao je na 97. Bilo ih je i više, ženio se čak 107 puta, ali u deset slučajeva ni Alah nije pomogao, već je spas potražio u razvodu.

To ga nije obeshrabrilo pa je za nigerijske novine Vanguard najavio da još ne misli stati. "Ovo što radim je božanski. Imam zadatak i izvršavat ću ga do kraja. Namjeravam oženiti još koju. Nastavit ću se ženiti dok sam živ. Kada bi ovisilo o meni, oženio bih vjerojatno dvije žene", rekao je Bello, prenosi Daily Mail.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se