Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte videa

Čudesni savant: Kažu da ovo dijete posjeduje telepatske sposobnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ramses (5) navodno poznaje već devet jezika, a njegova majka tvrdi i to da je u stanju rješavati kompleksne matematičke jednadžbe.

Nyx Sanguino, 32-godišnja umjetnica iz Los Angelesa, nedavno je ponovo na YouTubeu objavila video koji navodno dokazuje da njezin sin, petogodišnji sin Ramses Sanguino, između ostaloga posjeduje telepatske sposobnosti.

Pročitajte i ovo Provjereno: Centar za autizam Split - 3 Što sad? Smješteni su u vlažnim prostorijama bez prozora, sve ih je više, a sada se javio i novi problem: "Ovo se može nazvati i zlostavljanjem" Djecu liječe opasnom kemikalijom - 3 prošlo godinu dana Institucije ne reagiraju na peticiju da se autističnoj djeci prestanu davati kemikalije: "Zgrozila sam se kad mi je prošlo kroz glavu da to moje dijete pije"

Maleni Ramses je savant, a njegova majka također tvrdi i to da poznaje već devet jezika, odnosno da je u stanju rješavati kompleksne matematičke jednadžbe.

Privučena viđenim, zanimljivog je dječaka odnedavno počela proučavati i neuroznanstvenica Diane Powell, koja vjeruje da postoji mogućnost da autistični ljudi uspijevaju razviti telepatske sposobnosti upravo zato što je njihov primarni komunikacijski sistem kompromitiran mentalnim hendikepom.

Više nije mit: Dokazano postojanje telepatije!

Powell je napomenula da je do danas znakove telepatskih mogućnosti vidjela kod sedmero osoba, te da je tijekom tri dosadašnja testiranja određeni stupanj primijetila i kod Ramsesa.

Dječak je tako tijekom jednog od eksperimenata uspješno pročitao 16 od 17 brojeva skrivenih mu od očiju, a nije se dao zbuniti niti kada su mu u taj niz podmetnuli jedan dvoznamenkasti.

Upravo zato bi Powell voljela da se Ramsesa upiše u posebnu školu za darovitu autističnu djecu, a što će biti moguće tek ukoliko obitelj pronađe sponzora.

"Ponekad me čak i plaši koliko je pametan. Doista se nadam da će jednog dana promijeniti svijet, da će pronaći lijek za rak ili nešto tome slično", izjavila je ponosna majka, čije je dijete čak i Powell opisala kao jednog od pet najdarovitijih savanata na svijetu.

Donosimo u nastavku neke od brojnih snimaka koje je Nyx Sanguino dosad postavila na YouTube.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene