Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nada se novoj prilici

Nevjerojatan preobražaj: Frizer beskućnika pretvorio u šarmantnog zavodnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako je izašao iz salona, tako su se u Antonija nakon dugo godina zagledale i prolaznice.

Jose Antonio, 55-godišnjak iz Španjolske, nažalost nije stajao u prvom redu kada se dijelila sreća. Radio je svojedobno kao električar, pa spletom okolnosti završio kao beskućnik koji je posljednjih godina vozačima pomagao da pronađu parkirališno mjesto kako bi zaradio poneki euro.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijetio nožem Policajac na aerodromu ubio beskućnika: "Ispaljen je samo jedan hitac" Slika nije dostupna Skupili za pristojan ukop Mjesec dana tijelo beskućnika iz Splita ležalo je na patologiji jer nije bilo novca za ukop. A onda su se pokrenuli dobri ljudi

U međuvremenu je obolio i od depresije, bolesti koju će pokušati pobijediti pronađenom novom nadom koja mu se nedavno iznenada ukazala zahvaljujući Salvi Garciji, vlasniku jednog frizerskog salona.

Uzeo ga je Garcia pod svoje, obrijao, ošišao i odjenuo, odnosno u trenutku oka s njega sklonio izgled čovjeka koji je punih 25 godina proveo na ulici.

Dapače, Antonija je iz radnje ispratio kao potpuno drugačijeg muškarca, čak do te mjere preobraženog da ga konobari u lokalnom kafiću nisu prepoznali.

U Antonija su se po prvi puta nakon dugo godina zagledale i poneke prolaznice, a pažnju su mu posvetili i brojni svjetski mediji, sve otkako je Garcijin frizerski salon na Facebooku u utorak objavio video u kojem je zabilježeno kako je došlo do te čudesne transformacije.

Dao je od tada Antonio i poneki intervju, pa istaknuo kako se najviše nada da će mu netko ponuditi posao, radno mjesto toliko nužno da za 180 stupnjeva preokrene i život. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene