Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brižni mali anđeo

To tako samo djeca mogu: Htjela je obrisati suze uplakanom čovjeku s TV-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednog dana kada odraste shvatit će da to ovaj političar nije zaslužio.

Ryutaro Nonomura, japanski političar koji je u srpnju 2014. godine optužen da je rasipao državni novac, te koji je u međuvremenu postao planetarno popularan zbog nezapamćenog istupa ispred novinara, napokon je pronašao dušu koja mu se smilovala - jednu malu djevojčicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za ožujak Roditelji, provjerite svoje račune: Počinje isplata dječjeg doplatka Ilustracija Demografski problem U ovoj bogatoj zemlji više od 30 posto 18-godišnjakinja možda nikada neće imati djecu: "Ne može se odrediti samo jedan uzrok"

Vidjevši ga prije neki dan na televizoru kako plače, malena je posegnula za maramicama kako bi nesretniku optuženom da je 'slupao' 160.00 kuna obrisala suze.

ZA VRIJEME RASPRAVE Političar gledao porniće s kolegama

Fotografije te divne nevine dječje geste su trenutačno postale hit na Twitteru, međutim Nonomuri neće biti od neke koristi jer uspješno svakog dana sve više i više ljuti građane.

Naime, gospodin se prije tjedan dana nije pojavio na suđenju, iako japanska javnost jedva čeka doznati je li moguće da si je na račun poreznih obeznika priuštio čak 195 putovanja u samo godinu dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene