447179
447179
447179
447179
447179

Televizijske kamere zabilježile nesvakidašnji trenutak na plaži u Riju

  • , 19.08.2016., 19:57
  • Autor:
  • komentara

Nesvakidašnji trenutak s plaže u Rio de Janeiru zabilježen je kamerama BBC televizije.

 
 
 
 
Uživo iz Rio de Janeira (Foto. Screenshot/YouTube)
Uživo iz Rio de Janeira (Foto. Screenshot/YouTube)

Reporter BBC televizije Dan Walker nije mogao odoljeti te se, zbog velikog broja komentara koji su stizali na Twitteru, nasmijao kada su korisnici te društvene mreže primijetili čudnu aktivnost iza njegovih leđa prilikom javljanja s plaže u Riu.

Nasmijao se te kazao kako 'par samo uživa u zagrljaju te da zapravo čitaju knjigu u nekoj čudnoj pozi'.

Iako je pokušao nastaviti s javljanjem bez obaziranja na ono što se događalo iza njega, stizao mu je sve veći broj tweetova među kojima i onih koji su tražili da se kamera približi plaži.

Walker je ipak odlučio odgovarati na pitanja korisnika Twittera te kazao 'za one koji se pitaju što se to događa, nećemo zumirati, ali budite uvjereni da nije ono što mislite da je. Samo se grle, čitaju knjigu, u čudnom položaju. Saznat ćemo možda o čemu je knjiga', rekao je kroz smijeh. Njegovo simpatično javljanje, pogledajte u videu.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se