Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strpljivost je vrlina

VIDEO: Nestrpljiva vozačica digla benzinsku u zrak!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestrpljiva vozačica htjela se progurati u kolonu na benzinskoj, izgubila je kontrolu nad vozilom i zaletjela se u benzinsku crpku.

Nesmotrenost jedne vozačice uzrokovao je eksploziju benzinske crpke u Miamiju. Na benzinskoj se stvorila kolona automobila, a jedna se, očito nestrpljiva vozačica, pokušala progurati ispred jednog Hummera, no izgubila je nadzor nad vozilom i zaletjela se u crpku koja je zbog udarca eksplodirala.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

>> Plavuša u drami: 20 minuta pokušavala parkirati na prazno mjesto

Dvije žene istrčale su iz automobila koji je također planuo nakon što je crpka planula, a svi ostali automobili istog su se trena u strahu odmaknuli.

Na sreću, nitko nije ozlijeđen i još uvijek nisu podnesene nikakve kaznene prijave, a identitet nestrpljive vozačice još nije poznat.

Cijeli događaj snimljen je nadzornim kamerama, a video možete pogledati niže.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene