Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaglavio na tramvajskoj pruzi

Htio auto parkirati u dvorište zgrade, no završio na stranici 'Parkiram kao idiot'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Parkiram kao idiot', Facebook je stranica na kojoj se vide nespretni, ponekad i bezobrazni načini parkiranja vozača.

Danas je između ostalih objavljena i snimka muškarca koji je u Zagrebu pokušavao preko tramvajske pruge na kojoj su u tijeku radovi, ući u dvorište u Frankopanskoj.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Preko prekopane pruge postavljene su improvizirane skele i on je preko njih pokušao prijeći prugu. Međutim, ono što se dogodilo bila je motivacija autoru videa da ga objavi na spomenutoj Facebook stranici.

U pet sati snimka je dobila više od 100 komentara. Dok jedni brane pravo vozača da uđe u svoje dvorište, drugi ga kritiziraju zbog načina na koji je to učinio.

'Stranica sa slikama idiotski parkiranih vozila. Prilikom slanja slika, navedite grad, lokaciju i vrijeme slikanja i ostavite da se vidi registracija!', stoji u opisu Facebook stranice na kojoj se našao i ovaj vozač.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene