444114
444114
444114
444114
444114

Htio auto parkirati u dvorište zgrade, no završio na stranici 'Parkiram kao idiot'

  • , 21.07.2016., 18:16
  • Autor:
  • komentara

'Parkiram kao idiot', Facebook je stranica na kojoj se vide nespretni, ponekad i bezobrazni načini parkiranja vozača.

 
 
 
 
Pokušaj parkiranja u dvorište (Screenshot: Facebook)
Pokušaj parkiranja u dvorište (Screenshot: Facebook)

Danas je između ostalih objavljena i snimka muškarca koji je u Zagrebu pokušavao preko tramvajske pruge na kojoj su u tijeku radovi, ući u dvorište u Frankopanskoj.

Preko prekopane pruge postavljene su improvizirane skele i on je preko njih pokušao prijeći prugu. Međutim, ono što se dogodilo bila je motivacija autoru videa da ga objavi na spomenutoj Facebook stranici.

U pet sati snimka je dobila više od 100 komentara. Dok jedni brane pravo vozača da uđe u svoje dvorište, drugi ga kritiziraju zbog načina na koji je to učinio.

'Stranica sa slikama idiotski parkiranih vozila. Prilikom slanja slika, navedite grad, lokaciju i vrijeme slikanja i ostavite da se vidi registracija!', stoji u opisu Facebook stranice na kojoj se našao i ovaj vozač.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se