Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Osvetio' joj se

Nepalac zmiju izgrizao do smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što ga je ugrizla kobra jedan joj se Nepalac odlučio osvetiti tako što ju je izgrizao do smrti, prenose nepalski mediji.

Prema pisanju nepalskog dnevnog lista Annapurna Posta, Mohameda Salma Miju zmija je ugrizla u njegovu rižinom polju, što ga je toliko razbjesnilo da ju je za osvetu ulovio i grizao dok nije uginula.

Pročitajte i ovo Ruski vojnici Bijeg od siromaštva Za Rusiju ratuje 15.000 Nepalaca: Koriste ih kao topovsko meso, a mame visokim plaćama Laxman Bhandari, sugovornik Bolja budućnost Radnici iz Nepala vole Lijepu Našu, a sad je stigao rječnik koji će im uvelike pomoći: ''Hrvatska u srcu''

>> Joggirajući naletio na jednu od najsmrtonosnijih zmija svijeta!

'Mogao sam je zatući štapom, ali sam je umjesto toga izgrizao, jer sam bio stvarno ljut', kazao je 55-godišnji Mija, koji živi u selu oko 200 kilometara jugoistočno od nepalskog glavnog grada Katmandua. Riječ je o takozvanoj običnoj kobri, koju u Nepalu zovu 'goman'.

Mija se trenutno nalazi na liječenju u seoskoj zdravstvenoj stanici. Izvan je životne opasnosti, a kako nije riječ o jednoj od ugroženih zmijskih vrsta u toj zemlji, policija je odlučila da ga neće kazneno goniti za ubojstvo zmije. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene