Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavili baka i djed

Naslijedili zgradu, pa ostalu u čudu što su u njoj pronašli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu su osvanule fotografije iz podruma zgrade koju je autor fotografija naslijedio od bake i djeda. Ono što su nasljednici pronašli u zgradi veoma ih je iznenadilo.

U podrumu naslijeđene zgrade, unuci su pronašli izuzetno rijetku i vrijednu kolekciju starinskih cipela. Sva obuća je nenošena i neoštećena, a kutije su prekrivene prašinom, objavio je korisnik Reddita.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sumnjiva oporuka Blokirali mu nekretninu: Obducent se upisao na kuću dok je mrtva vlasnica ležala na patologiji Nasljedstvo; ilustracija - 5 Otkriva Provjereno Majka ju je kao bebu ostavila u Nazorovoj, godinama kasnije na ostavinskoj majka uzima stan, a Ljubica ostaje bez ikakvih prava i krova nad glavom

Ispostavilo se da je zgrada bila prodavaonica obuće od 1940. do 1960. godine, ali su njezina vrata bila zatvorena desteljećima. Nasljednici nisu otkrili lokaciju.

Uvijek kupujte cipele poslijepodne!

Trgovina je zatvorena kada se njihova baka razboljela, a obitelj je bila previše zauzeta da bi nastavila brigu o njoj te su je odlučili zatvoriti.

'Nemam pojma koliko je bio unosan ovaj biznis, možda je to bio i razlog zašto su je zatvorili. Moji baka i djed su bili poznati po prikupljanju raznih stvari. Vjerojatno je to išlo uz mentalitet tog vremena. Sigurno su mislili da će te cipele vrijediti mnogo jednog dana', napisao je korisnik Reddita koji je objavio fotografije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene