Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stroga majka

Neobične odgojne mjere...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Elyrije u SAD-u, pokraj jedne od najprometnijih ulica njihova grada, vidjeli su dječaka kako stoji i drži neobičan natpis.

'Volim krasti i nemam poštovanja prema svojoj majci i autoritetu', pisalo je na natpisu koji je držao 12-godišnji Trezhan Blaha. Dio je to kazne za krađu telefona i narukvice u jednom trgovačkom centru. Trezhanova majka odlučila mu je dati neobičnu kaznu.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

'Malo javnog priznanja, malo javne sramote moglo bi pomoći', rekao je Ricard Pamplin, Trezhanov ujak. Čini se da je bilo upravo tako. 'Stvarno je neugodno, jer ne osjećam se dobro dok stojim ovdje i držim natpis na kojem piše da volim krasti', rekao je Trezhan.

'Kada sam odrastao, djecu su tukli', smijao se Michael Walker koji je vidio dječaka kako drži natpis. Majka se na ovakav tretman odlučila jer njezin sin često upada u nevolje. Tjedan dana prije krađe, suspendiran je iz škole zbog tučnjave.

'Umjesto da dane provodi u kući spavajući, stajat će ovdje. Ako ja moram na posao, mora i on. On sramoti moju sestru, i sada plaća za to', objasnio je ujak Pamplin. Dječak nije samo stajao na cesti već se s vremena na vrijeme s natpisom morao prošetati od početka do kraja ulice.

'Više neću krasti. Mama mi pokazuje da me voli, i ne želi da završim u zatvoru', zaključio je Trezahn.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene