Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakvo bi bilo objašnjenje?

Neobičan prizor za liječnike: Pacijentu u anusu zaglavila jegulja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Australac prošli tjedan zatražio hitnu pomoć u bolnici u Aucklandu jer je imao problema s jeguljom koja mu je zapela u anusu.

Neimenovani muškarac zatražio je pomoć za jedan prilično neugodan problem. Pacijent je navodno poslan na rentgen čiji su nalazi pokazali kako je nespretnom muškarcu u anusu zapela jegulja.

Pročitajte i ovo Plakat ispred doma zdravlja Nelojalna konkurencija Plakatima vrbuju liječnike, razljutili ostatak Hrvatske: ''Ljuti me i žalosti. Ne znam koji bih sad izraz upotrijebio'' Ilustracija Bizaran popis Liječnici se šale asortimanom usluga koji nude: "Potvrda za oslobođenje od TV pretplate, potvrda o nevezanju pojasa u automobilu..."

'Liječnici su se susretali s brojnim neobičnim predmetima u anusima pacijenata, no jegulja je nešto novo', ispričao je izvor iz bolnice za nzherald.co.nz.

>> Nevjerojatno: Ušetao u dućan i izbo ga po stražnjici!

Nije službeno objašnjeno kako je jegulja zapela tamo gdje jest, no uspješno je izvađena iz pacijenta, te je on otpušten iz bolnice.

Glasnogovornik bolnice nije htio ulaziti u detalje slučaja zbog zaštite privatnosti pacijenta. Možda je i on, kako mnogi objašnjavaju svoje slučajeve neobičnih predmeta u tjelesnim šupljinama, 'pao na jegulju'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene