Obavijesti Video Pretražite Navigacija
British Airways

'Nemojte piti idućih 12 sati jer toaleti ne rade'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnicima na letu British Airwaysa s Heathrowa na Kajmanske otoke rečeno je da se suzdrže od konzumacije pića dva sata jer niti jedan toalet u avionu nije u funkciji.

U Boeingu 767, 169 putnika i devet članova posade veći dio leta koji je ukupno trajao 12 sati, bili su prisiljeni dijeliti dva toaleta. Inače, u funkciji na ovom zrakoplovu je ukupno šest toaleta, ali četiri nisu bila ispražnjena, piše Daily Mail. ‘Dva i pol sata prije slijetanja, pokvario se jedan od dva toaleta koje smo koristili, a ubrzo i drugi’, rekao je jedan putnik koji je putovao sa svojom obitelji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tijekom leta VIDEO Panika u avionu: Iz pretinca iznad glava putnika provirila zmija Ilustracija Krenuo inspekcijski nadzor Putovanje iz pakla: Držali ih na granici cijelu noć, a onda počela agonija s autobusom

U tom je trenutku pilot zatražio putnike da se suzdrže od konzumacije pića. Iz British Airwaysa priopćili su da toaleti nisu bili u upotrebi jer nisu bili servisirani prije polijetanja kada su spremnici trebali biti ispražnjeni, a nisu. Kompanija se ispričala putnicima. ‘Da smo znali kakva je situacija ne bismo bili poletjeli’, rekao je glasnogovornik kompanije.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene