Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mrak vodi u brak

Nema više labavo: Koga uhvate da spava s curom iza 21h, morat će je ženiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što su u Purwakarti u kasnije sate neobavezno 'slušali ploče', slušali su. Čelnici te regije odlučili su nemoralu stati na kraj.

Čelnici 193 sela u indonezijskoj regiji Purwakarta odlučili su stati na kraj seksu prije braka na prilično bizaran način.

Pročitajte i ovo Ilustracija Turisti isto u opasnosti Iran postrožio zakon o hidžabu: Kazne se kreću od 15 godina zatvora do udaranja bičem Ilustracija Pravo na slobodu Roditelji su je natjerali u brak iz kojega već 11 godina očajnički želi izići: No iz jednog razloga to ne smije

Naime, jednogolasno su donijeli odluku da više nema 'spojeva' iza devet sati navečer, a ako se tko ipak drzne maziti s partnerom iza 'policijskog sata', neće imati izbora nego odmah stupiti u brak.

Za njih ne vrijedi 'dok nas smrt ne rastavi' - ovo su najkraći brakovi slavnih

Namjesnik lokalne vlade Dedi Mulyadi je izjavio da se nemoralu koji kvari mladež napokon mora stati na kraj, a mlade ljude podučiti da više poštuju roditelje.

Mulyadi je ujedno zaprijetio čelnicima sela da će im uskratiti financijsku pomoć ukoliko neće provoditi odluku, odnosno ukoliko će 'zatvarati oči' na neprikladna druženja nevjenčanih u večernje sate. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene