Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav muljator

NEČUVENO Djelatnik parkinga obio auto da bi ga dogurao do 'pauka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnik gradskog parkinga izazvao je potpuno zaprepaštenje.

Kada je zaposlenik gradske 'pauk službe' vidio nepropisno parkiran automobil i shvatio da ne može do njega, odlučio se na nešto nevjerojatno - provalio je u auto, dignuo ručnu kočnicu i izgurao ga na cestu!

Ova nevjerojatna situacija za jednog gradskog službenika dogodila se prošlog vikenda u Novom Sadu, a sve je odlučio snimiti slučajni promatrač, Kristijan Mirković.

Pročitajte i ovo Njemačka vozila Mnoge čudi zašto to čini Mladić ima neobičan hobi: Prijavljuje prekršitelje, a zbog tih kazni već su platili više od 140.000 eura Nove cijene parkinga - 4 NEKI GORE, NEKI DOLJE Ekipa Dnevnika Nove TV provjerila je kakvo je stanje s naplatom parkiranja u većim hrvatskim gradovima, poznato i tko je najviše povećao cijene

Građevinski radnici nepropisno parkirane automobile uklonili - bagerom!

'Prvo je uzeo neke ključeve i počeo provaljivati u automobil. Onda se malo osvrtao i primirio, valjda je posumnjao da ga netko gleda pa je kao razgovarao na telefon. Onda se opet 'vratio na posao' i tada sam ga počeo snimati. Obio je bravu, na brzinu ušao unutra, izbacio automobil iz brzine i odgurao do pauka', ispričao je Mirković za Telegraf.

Prije toga, djelatnik 'Parking servisa' je uredno ispisao kaznu za nepropisno parkiranje i stavio je ispod brisača.

Na kraju videa vidi se kako dolazi vlasnik automobila, na dvije štake, i u posljednji trenutak spašava svoj yugo od pauka. Radnik-provalnik je suspendiran.


 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene