442383
442383
442383
442383
442383

Ne radi vam fiskalna blagajna? Prijeđite na Vip blagajnu već od 60 kuna mjesečno

  • , 05.07.2016., 13:37
  • Autor:
  • komentara

Pouzdana fiskalizacija bez komplikacija.

 
 
 
 
Vip blagajna (FOTO: vipnet.hr)
Vip blagajna (FOTO: vipnet.hr)

Ima li išta gore: pred vama kupci, a vaša fisklana blagajna ne radi? Kako biste u novu sezonu ušli spremni za izazove koji vas čekaju, odaberite jednostavno i pouzdano rješenje za izdavanje vaših računa i istovremeno ostvarite uštede. Za 60kn/mj. koristite Vip blagajnu na svom mobitelu, tabletu, laptopu ili stolnom računalu, ili kupite neki od uređaja iz Vip ponude za male poduzetnike na 24 rate.

Uz aplikaciju Vip blagajna, stalnu korisničku podršku i osiguran zamjenski uređaj u slučaju kvara, nadzor poslovanja lakši je nego ikad. 

Sve što trebate su uređaj, internet i pisač i u trenu možete izdavati račune u uredu, lokalu ili na terenu bez obzira kojom se djelatnošću bavite. 

Vip blagajna korisnicima omogućuje izradu računa za različite načine plaćanja, evidenciju artikala i usluga, pregled i ispis računa, u potpunosti zadovoljava zakonske potrebe, a istovremeno oduševljava lakoćom korištenja i širokim mogućnostima primjene.

Uz Vip blagajnu dobivate brzo postavljanje usluge i jednostavan rad, mogućnost korištenja vlastitih uređaja ili kupovine novih uređaja na 24 rate, udaljeni nadzor poslovanja po svakoj blagajni u realnom vremenu, korisničku podršku 24 sata dnevno i osiguran zamjenski uređaj u slučaju kvara, stalne nadogradnje usluge prema promjenama zakona, mogućnost stavljanja svake licence u sezonsko mirovanje te mogućnost izdavanja računa i u slučaju prekida veze s Poreznom upravom.

Cijena licence za Vip blagajnu, koja uključuje i održavanje aplikacije, mjesečno iznosi 60 kuna bez PDV-a, bez ugovorne obveze, a dostupna je na različitim uređajima i unutar različitih internetskih paketa.

Novo u ponudi „Vip blagajna - sve u jednom“

Uz sve prednosti koje vam pruža Vip blagajna - korisnici sada imaju i mogućnost da u jednom touchscreen uređaju koriste sve što im treba - blagajnu, pisač, internetsku vezu i aplikaciju za fiskalizaciju računa.

„Vip blagajna - sve u jednom'' je idealno rješenje za poslovne korisnike koji imaju prodaju proizvoda i/ili usluga na terenu, ali i za sve one koji žele imati sve potrebno za fiskalizaciju računa u jednom uređaju - primjerice terenski prodavači, serviseri, veterinari, taxi vozači, kafići itd. Uređaj je odmah u vlasništvu korisnika neovisno hoće li ga plaćati na rate ili jednokratno.

Za samo 139 kn/mj. odaberite „Vip blagajna - sve u jednom'' jer dobivate: blagajnu, pisač, internetsku vezu i aplikaciju jednostavnu za korištenje.

Mobilni uređaji i tarife po promotivnim cijenama

Uz uslugu Vip blagajne iskoristite promotivne ponude i nabavite mobilne uređaje i tarife po posebnim cijenama. Aktivaciju Vip fiskalne blagajne možete zatražiti putem web obrasca ili u najbližem Vip centru, a više informacija saznajte na 0800 091 091 http://www.vipnet.hr/cloud/fiskalna-blagajna ili www.vipnet.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se