Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat na ulicama

Ne, ovo nije čekić, to što vidite je sačmarica brazilske bande!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićeni mladići nisu ni pokušali sakriti od policije da će nastaviti obračune na ulicama jednom kada izađu iza rešetaka.

Policija brazilske države Espírito Santo, smještene na jugoistoku zemlje, ostali su i samo zatečeni kada su prije nekoliko dana kod trojice mladića pronašli dva kovačka čekića prepravljena u sačmarice, u puške unutrašnjeg promjera cijevi kalibra 12.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa Oružje proći će nekažnjeno Policiji se javio muškarac naoružan do zuba: Nevjerojatno što je sve imao kod sebe

Olimpijski grad: Dajte lopovima što traže i budite sretni što ste živi

Sačmarice su mladićima služile za obračune jer na njihovim ulicama već neko vrijeme traje pravi rat. Tako je jedan od njih, Wellington Souza Batista (20), policajcima prepričao da su mu nedavno rivali otvorili vatru na dom, dok je njegov "suborac" i vršnjak, Henry Wallace Freire, na to dodao da je u obračunima ostao bez rođaka i da će nastaviti tražiti osvetu jednom nakon što izađe iza rešetaka.

Sva trojica se trenutačno nalaze u pritvoru zbog ilegalnog posjedovanja oružja.   

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene