Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne gubite vrijeme

Ne dajte vaš bicikl ovako lako: Sredio je lokot kao da ga nikad nije ni bilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da ne boli za novčanik, bilo bi smiješno koliko je pojedine 'zaštite' lako zaobići.

Tražite li dobar lokot, kvalitetan barem do te mjere da vam bicikl neće netragom nestati u par sekundi, ne gubite previše vremena čitajući savjete po raznim forumima, već zapamtite da na YouTubeu postoji kanal koji vodi čovjek nadimka Bosnian Bill.

Pročitajte i ovo Studentski dom Stjepan Radić Neugodno iznenađenje Provaljeno u sobe u studentskom domu: Uprava SC-a ima neke sumnje, studenti su ogorčeni - "Gospodin zaštitar je izjavio da on ne bi ni zvao policiju" Uhićeni muškarci izvedeni pred DORH - 7 Oštetili sedam vozila FOTO Privedeni provalnici koji su napravili dar-mar u zagrebačkoj Dubravi: Policija objavila detalje

Taj je spretni muškarac do danas objavio više od 700 videa u kojima je prikazao koliko je lako, odnosno teško obiti pojedine modele.

Jedna od njegovih zadnjih recenzija u desetak je dana skupila više od milijun i pol pregleda, upravo zato što su brojni ostali zaprepašteni koliko je njihova 'zaštita' lopovima smiješna.

Ukrali su vam bicikl? Možda ga ugledate u galeriji pronađenih bicikala

Pogledajte taj video i vi, ali i nastavite malo 'kopati' po njegovom kanalu ukoliko kradljivcima želite zadati malo veće glavobolje.

Bosnian Bill je na njemu predstavio i nekoliko zaštita za koje je iskreno napomenuo: "da, i njih je moguće 'srediti', ali za to će lopovima trebati barem dvadesetak minuta".

A to u svakodnevnim situacijama, pogotovo kada se kakav razbojnik namjeri na vaš bicikl na ulici, puno znači. Informirajte se, lakše je u životu ostati bez nekoliko minuta nego bez par tisuća kuna. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene