Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Mirno spavajte

NASA opovrgnula prorokove riječi: Ništa od katastrofe i milijuna mrtvih u rujnu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Šanse da će neki opasan asteroid udariti o Zemlju u sljedećih stotinu godina su manje od 0,01%', ističu NASA-ini znanstvenici.

Predstavnici NASA-e izdali su u četvrtak priopćenje u kojemu su potvrdili da nam ne prijet katastrofa kakvu čovječanstvo dosad nije vidjelo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još jedna crna prognoza 'Divovski asteroid udarit će u Zemlju između 22. i 28. rujna, a to bi moglo uništiti planet' Slika nije dostupna Otkrijte o čemu se radi Scenarij katastrofe svemirskih razmjera s Božjom česticom ipak - postoji!

Naime, unatrag nekoliko mjeseci se pojavila glasina da će između 15. i 28. rujna u blizini Portorika doći do udara golemog asteroida, odnosno do pogibije nekoliko desetaka milijuna ljudi.

"Na postoji znanstveni temelj, djelić dokaza, da će asteroid ili bilo kakvo drugo svemirsko tijelo sljedeći mjesec udariti o Zemlju", napisali su NASA-ini znanstvenici u priopćenju na službenoj stranici te izdvojili još jedan zanimljiv podatak:

'Divovski asteroid udarit će u Zemlju između 22. i 28. rujna, a to bi moglo uništiti planet'

"Šanse da će neki znani opasan asteroid razoriti našu planetu u sljedećih stotinu godina su manje od 0,01%".

Čini se da je priču božjkoj kazni u rujnu pokrenuo samoprozvani prorok Efrain Rodriguez, koji je poručio da je za nadolazeći sudnji dan doznao putem poruke Svevišnjeg.

U toj je poruci stajalo da će asteroid pasti u ocean u blizini Portorika, odnosno da će udar će za posljedicu imati potres i tsunami koji će uništiti istočnu obalu SAD-a i Meksika, kao i Južnu te Središnju Ameriku. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene