Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život piše romane

Naručio prostitutku, pojavila se žena, razvod u tijeku...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priča, koja će vas zasigurno natjerati da se zamislite nad 'životnim slučajnostima' stiže iz Bugarske. Nakon šest godina braka Nedeljko i Nađa se razvode. Ok, to i nije neka priča. No, bizaran slijed događaja, koji su do njega doveli, zasigurno jest.

Prvih šest godina braka Nedjeljko i Nađa su živjeli u skladnom braku, osim što je Nađa bila nezadovoljna malom plaćom koju je zarađivala kao blagajnica. 250 eura mjesečno jednostavno nije bilo dovoljno, prenosi pressonline.rs.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu svi bili zadovoljni Trebala je to biti velika promjena u razvodima, ali ništa od toga: Zakon se mijenja nakon 90 godina Razvod braka, ilustracija - 1 Novi prijedlog u Saboru Uskoro bismo mogli lakše do razvoda braka, ali nisu svi zadovoljni: "Prvo se to napravilo s ovrhama"

>>Splićanka prodavala seks za novac, pa protiv nje podigli optužnicu

Uz malu pomoć prijateljice, Nađa se našla u prostituciji, a sve kasnije dolaske kući suprugu je opravdavala satima tečaja engleskog i informatike. Nedjeljkovo nezadovoljstvo, smirivali su skupi pokloni i novac, koji je Nađa donosila.

>>EKSKLUZIVNE ispovijesti bivše prostitutke i svodnika

Ipak, usamljenost je učinila svoje i Nedjeljko je jedne večeri odlučio uživati u društvu 'masažerke' za 150 eura po satu. Nakon što je otvorio vrata kako bi primio dragu gošću, od šoka je zanijemio - pred njim je stajala 'djevojka za masažu', njegova supruga Nađa. I tako je njihova ljubavna priča sada tek jedan u nizu spisa na redu za okončanje brakorazvodne parnice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene