Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Bizarno

Napravio samostrel kako bi ubijao vampire

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Šveđanin ne samo da vjeruje u vampire, već je napravio i samostrel kako bi se od njih i zaštitio. Policija je intervenirala, a oružje mu je oduzeto.

Muškarac iz mjesta Uddevalla na zapadu Švedske jako mrzi vampire. Mrzi ih do te mjere da je napravio samostrel te ga postavio tako da čitavo vrijeme napet stoji uperen u ulazna vrata njegovog doma.

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

Tu činjenicu otkrila je i švedska policija, nakon što su došli po njega i po njegovo oružje, zbog ilegalnog posjedovanja. U stanu su pronašli i još jedan, kupljeni samostrel.

Posvađao se s bratom i teško ga ranio samostrelom

Neimenovani Sveđanin aktivan je i na Facebooku, a statusi su mu u skladu s ponašanjem. "Danas idem van i ubit ću vampire", piše u jednom od tih statusa koje prenosi The Local.

Na saslušanju kod istražnog suca, muškarac je priznao da je vlasnik oba samostrela te da ih drži u kući jer se osjeća ugroženim. priznao je i kazneno djelo ilegalnog posjedovanja oružja, ako švedski zakon nalaže da je posjedovanje samostrela kažnjivo. No, istaknuo je da ako ne postoji zakonska odredba protiv toga, zatražio je da mu se oba samostrela vrate.

Policija je testirala njegov ručni rad i strelica ispaljena iz tog samostrela nakon 22 metra leta, čvrsto se zabila u obližnji zid.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene