Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav šok

Nakon vjenčanja otkrio da je oženio prostitutku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo tri tjedna nakon vjenčanja jedan 57-godišni muškarac je otkrio da je njegova nova supruga prostitutka na internetu.

Muškarac iz okolice Pariza, koji je identificiran samo kao Claude, nije sumnjao da njegova 49-godišnja supruga Myriam vodi dvostruki život, izvijestio je Le Parisien. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fatalno putovanje Morski pas na smrt izgrizao muškarca na medenom mjesecu Slika nije dostupna Izbjegao smrt za dlaku VIDEO Medeni mjesec iz noćne more: Mladoženju umalo pojeo morski pas!

>> Oženio je kako bi mogao spavati s njezinim sinom!

Myriam i Claude su se upoznali na internetu, putem stranice za upoznavanje match.com. Ona mu je kazala kako radi od kuće kao tajnica, no postao je sumnjičav kada se nije željela preseliti u njegovu kuću. Nakon što je u njezinom domu pronašao skrivena vrata koja su ga odvela u tajnu otkrio je šokantnu istinu. Unutra je njegova supruga držala sve za 'posao' - nekoliko računala i mobilnih telefona putem kojih je komunicirala s klijentima. Na računalima je otkrio seksi fotografije svoje supruge.

'Moj klijent je bio šokiran. Pronašao je fotografije supruge u seksi donjem rublju i njezin cjenik po satu, poludnevni cjenik i cjelodnevni cjenik', kazao je odvjetnik Claude Patrick Gontard.

Nakon dugotrajne sudske borbe sud u francuskom gradu Nimesu je poništio njihov brak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene