Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vratili vlasnici

Nakon dvije godine prsten pronašli u kanalizaciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dvije godine i unajmljivanja tvrtke koja je pretražila 46 metara kubičnih kanalizacijskog otpada, jedna je Britanka konačno dobila natrag svoj dijamantni prsten.

67-godišnja Joan Speirs antikni prsten s vrijednim središnjim dijamantom i desetak manjih okolo izgubila je u Charlwood hotelu kraj Gatwicka. Upao joj je u wc-u, a ona je pustila vodu.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Za 30 dana Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke Nestali dječak iz Njemačke Pregledavaju centimetar po centimetar I dalje se traga za malenim Arianom (6): Danas najveća operacija potrage - 1200 pomagača, ljudski lanci, desetak dronova u zraku

'Bila je jako uznemirena. Prsten je bio jako vrijedan, ali imao je i emocionalnu vrijednost. Dobila ga je od svog pokojnog supruga. Mi smo učinili sve da ga pronađemo. Ispraznili smo kanalizacijski spremnik, stavili unutra kameru kako bi vidjeli je li prsten negdje zaglavljen, čak smo poslali unutra muškarca s metalnim detektorom. U 46 metara kubičnih kanalizacijskog otpada stavili smo i posebno izgrađeni filter', pojasnila je Julie French iz tvrtke za odlaganje otpada.

>> Nakon 28 godina dobila natrag ukradeni prsten

Ista tvrtka dobila je dozvolu da isprazni kanalizacijski kanal i nakon dvije godine, piše Telehraph. Tada je radnik Lloyd Hampshire ugledao nešto svjetlucavo. Kada je dobila svoj prsten natrag, Spiers je bila presretna, jer je već izgubila svaku nadu da će ga ugledati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene