Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razmaženi suprug

Nakon 25 godina braka zatražio je razvod - a razlog je nevjerojatan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
57-godišnji, čini se razmaženi muškarac, Olufade Adekoya na sudu je navodno rekao da je njegova supruga bila neuspješna u izvršavanju bračnih obaveza.

Muškarac iz Nigerije odlučio se razvesti od supruge nakon 25 godina braka jer mu, tvrdi, nije kuhala dovoljno, a kad je - hranu bi prekasno poslužila.

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara Volonteri u Petrinji - 1 NITKO NEĆE OSTATI GLADAN Volonteri neumorno pripremaju obroke za građane na području Banovine, splitski kuhari prikupili skoro 100 tisuća kuha za pomoć

57-godišnji, čini se razmaženi muškarac, Olufade Adekoya na sudu je navodno rekao da je njegova supruga bila neuspješna u izvršavanju bračnih obaveza.

'Ne priprema mi hranu na vrijeme. Upozorio sam je nekoliko puta, ali nije me poslušala', rekao je.

PSIHOLOŠKI ŠOK' Tek nakon vjenčanja vidio ženu bez šminke - pa podigao tužbu

Poručio je da većinu vremena kada je gladan ide jesti u kantinu te da nema smisla davati dom ženi koja ga čini gladnim, prenosi Metro.

'Više nisam zainteresiran za brak', poručio je.

Njegova supruga Olusola negirala je sve tvrdnje tvrdeći da je njezin suprug želi ostaviti zbog druge žene.

Sud je odobrio muškarčev zahtjev za razvodom, a sudac je objasnio da su ih nekoliko puta pokušali pomiriti, ali da su svi napori bili neuspješni.

Vjeruje se da je ovo prvi put da je nekom muškarcu odobren razvod zbog obroka, iako Nigeriji nisu strani bizarni razvodi. Jedan 40-godišnjak je primjerice zatražio razvod jes se rodbina njegove supruge previše miješala kada bi je on fizički zlostavljao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene