Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visoka 207 cm

Najviša tinejdžerica na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najviša tinejdžerica na svijetu živi u Brazilu, a visoka je 207 cm.

Elisany da Cruz Silva je 17- godišnjakinja visoka čak 207 cm koja ima  jedan oblik tzv. gigantizma zbog tumora na hipofizi koja reghulira rast. Lječnici su joj ga nedavno uklonili, piše Daily Mail.

Brazilka se, unatoč svojoj visini, trudi živjeti normalno. No, školu je napustila zbog čestih zadirkivanja od strane kolega. Posebno je teško živjeti u maloj kući u kojoj prostor dijeli sa sestrama, majkom i očuhom. 'Želim da bude poput drugih djevojaka, zbog toga što znam da se osjeća čudno i da to i sama želi', rekla je njezina majka Ana Maria.

>> Guinnessova komisija će potvrditi je li ovo najmanji muškarac na svijetu

Iako je njezin 22-godišnji dečko Francinaldo da Silva Carvalho visok tek 164 cm, to nije bila prepreka njihovoj ljubavi. Elisany je, kaže, privukla njegova osobnost i način na koji se ponaša prema ljudima. 'Jedina stvar koja nas stvarno pogađa jest kada se držimo za ruke jer on izgleda kao moj mlađi brat ili sin', kazala je.

S druge strane, Francinaldo kaže da su ga kod njegove djevojke privukla ljepota i osobnost.' Ona je divna osoba. Ona je visoka, ali tako lijepa , ima prekrasno lice. Ne smeta mi što mi je djevojka tako visoka', rekao je i dodao da je potpuno opušten te da ga ne zanima što ljudi kažu.

Pročitajte i ovo Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska Jahta MIschief - 2 Operacija Albina Nevjerojatna priča! Jahta ukradena ljetos u Hrvatskoj, pronađena u Brazilu: Trag vodi sve do Rusije

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene