Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Bizarne priče

Najveći misteriji iz našeg susjedstva - mrtvaci uz cestu, u sobama...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljudi koji su ispričali bizarne priče kunu se da nisu izmišljene.

Nedavno su se srpski mediji prisjetili 2011. godine kada su se dva brata iz Bora odlučila na morbidan način našaliti s vozačima pa je jedan od njih odjenuo vjenčanicu i prema vozačima hodao s ispruženim buketom ruža u rukama. Više o priči koju su mediji pratili tjednima možete pročitati OVDJE.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Srpski Telegraf otišao je korak dalje pa je osim ove izdvojio najveće sprske misterije .

Tako je jedan vozač uz cestu ugledao muškarca koji je pješačio. Odlučio je zaustaviti se i prevesti ga do kuće. Kada su stigli do nje, muškarac je vozača pozvao na kavu, ali je ovaj bio u žurbi. Međutim, obećao mu je navratiti kada opet bude u prolazu. To se nakon nekog vremena i dogodilo , međutim kada je stigao na adresu na kojoj je ranije ostavio pješaka vrata mu je otvorila žena, udovica, koja mu je navodno rekla da je čovjek kojeg je vozio poginuo 12 godina ranije.

Misterij kod Vrlike: Zašto nitko mjesecima nije prijavio nestanak dvoje ljudi?

Jedan od misterija veže se i za selo Rečica kraj Požarevca. Tamo je prije 50, 60 godina umro muškarac čija se supruga nekoliko dana nakon njegove smrti počela čudno ponašati. Rijetko je pričala i nije se družila s ljudima nego je većinu vremena provodila sama u sobi.

Jednog dana njezina je svekrva primijetila da čudno miriše - na zemlju - pa je svoju snahu prisilila da joj sve prizna.

Uslijedila je šokantna ispovijest - žena je tvrdila da joj svaki večer u sobu dolazi njezin pokojni suprug - lijep, obrijan, namirisan i lijepo obučen u odjeći u kojoj su ga sahranili.

Riješena povijesna tajna i misterij koji je opsjedao generacije!

Večer nakon priznanja on se prema priči pojavio posljednji put. Više nije bio dotjeran, nego je izgledao kao nakaza - imao je rogove, velike zube i nokte. A za svoju suprugu imao je samo jedno pitanje - zar si me morala izdati. Od te večeri više nije dolazio, a ženi se vratilo dobro raspoloženje i počela je pričati s ukućanima, ali i svima ostalima.

Više priča za koje se oni koji su ih ispričali kunu da ih nisu izmislili pročitajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene