Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evo što je napravio

VIDEO Je li on najhrabriji muškarac na svijetu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni koji su odrasli uvjereni da kombinacija Cole i Mentos bombona dovodi do eksplozije želuca možda se boje pogledati video.

On je možda najhrabriji muškarac na cijelom svijetu, piše Huffington Post o muškarcu koji se u odijelu načinjenom od Mentos bombona bacio u spremnik prepun dijetne Cole.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

Kratki video najava je emisije Epic Meal Time, a oni koji su odrasli vjerujući da će im eksplodirati želudac budu li Mentos bombone zalijevali Colom vjerojatno ga se boje pogledati.

Pogledajte poboljšanu verziju auta koji ide na Colu i Mentose!

Međutim, nema mjesta za strah! Kako su ranije objasnili Myth Bustersi, odnosno razbijači mitova,  kada otvorite i popijete dijetnu Colu oslobađa se veliki do ugljičnog dioksida pod tlakom koji je zaslužan za gaziranost. Sok se na putu prema želucu zagrijava, a plin nastavlja isparavati. Ostaci mogu izazvati proširenje želuca, ali nisu dovoljni za eksploziju u kombinaciji s Mentosima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene