Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubavnici rekorderi

Izbezumili susjede glasnim seksom i zaradili 311 prijava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par iz Brooklyna, toliko je glasan prilikom seksa, da su ih američki mediji prozvali najglasnijim ljubavnicima u New Yorku.

Ljutiti susjedi uputili su protiv ovih ljubavnika 311 pritužbi u razdoblju između listopada i prosinca, piše NY Post.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Auto nakon požara u New Yorku Imaju razloga za to VIDEO Dvije osobe poginule, pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći: Zbog jednog razloga policija sumnja na terorizam

'Živim na drugom katu i stalno ih čujem. Kada dođem kući s posla, djevojka vrišti svaku noć - Papi i različita imena na španjolskom. Stalno mu govori neka nastavi, neka ne stane. Subotama je još glasnije. 30 minuta do sat vremena, ponekada više od sat vremena', ispričao je susjed Omar Ramos.

Radnici su produktivniji kad više vode ljubav, a više vode ljubav kad imaju bolje plaće

Stan je novinarima otvorila i vrištačica. 'To je moj stan. Nikome nisam naudila. Trudna sam i pokušavam se odmoriti', rekla je i zalupila vratima.
Njezin dečko, koji je inače poznat svima u zgradi jer vrši razne popravke po objektu, nije želio komentirati pritužbe susjeda.

Svaki puta kada susjedi pozovu policiju i tuže se na buku, policija dođe na njihovu adresu, ali do vremena kada oni dođu do zgrade, par se više ne seksa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene