Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sliku svoju ljubim

FOTO Pogledajte NAJBOLJE selfieje 2013. godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od djece do Pape, svi imaju selfie, a ta je riječ zaslužila i svoje mjesto u oxfordskom rječniku.

Ovo je za 'selfie' bila prava godina. U 2013. godini gotovo da nije bilo osobe koja nema 'selfie' – od djece do Pape, a ta je riječ zaslužila i svoje mjesto u oxfordskom rječniku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U studenom 2013. Oporavak industrijske proizvodnje: Hrvatska u skupini zemalja s najvećim rastom! Slika nije dostupna Još jedno ZNAČAJNO PRIZNANJE! Evo koji je hrvatski grad među tri najbolje kongresne destinacije

Selfie oko kojeg se digla bura zadnjih dana je onaj s komemoracije Nelsonu Mandeli, na kojem se Barack Obama, David Cameron i danska premijerka Helle Thorning dobro zabavljaju.

Izabrana je riječ godine! - Selfie je 17 tisuća puta korištenija u odnosu na 2012.!

Međutim, to nije jedini selfie koji je obilježio ovu godinu. Selfie Pape s mladima u Brazilu, zatim Obamine kćerke Sasha i Malia sa selfiem dok je trajala inauguracija njihovog oca, astronaut Chris Cassidy poslao je prvi selfie iz svemira, Bill Gates nije odolio selfieju s Bill Clintonom, a dobili smo i prvi selfie Darth Vadera.

Tom Hanks je napravio selfie sa Steve Martinom na dodjeli Oscara, a jedan orao je snimio slučajni self nakon što je ukrao kameru i igrao se s njom.

Kim Kardashian i Justin Bieber su 'kraljevi' selfiea, a novinarka Kelly Nash je skoro 'izgubila glavu' zbog selfieja na baseball utakmici kada joj je baseball loptica proletila samo par centimetara od glave dok se slikala s mobitelom.

Kety Perry je je snimila hit 'Roar', pa je za vrijeme snimanja spota iskoristila priliku za selfie s majmunom, a reper Macklemore je napravio selfie s mobitelom kojeg mu je iz publike bacila jedna obožavateljica.

I Beyonce je bila dobra prema svojoj obožavateljici pa joj je omogućila selfie kad se popela k njoj na pozornici, a Beyonce je, također sa selfiem objavila da ima novu frizuru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene