Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz osvete

Nadzorne kamere snimile napad motornom pilom u kafiću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnji Dean Dinnen motornom je pilom ušao u kafić i napravio kaos među gostima!

Dean Dinnen je iz kafića izbačen jer nije poštovao zabranu pušenja. Nakon toga ondje se vratio s, ni više ni manje, nego motornom pilom u rukama!

Pročitajte i ovo Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!" Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu

Sve su snimile nadzorne kamere pa se tako vidi kako je prema ljudima pilom mahao i prije samog ulaska u kafić. Kada je ondje ušao ozlijedio ruku 32-godišnjeg Andrewa Pryora koji se srećom dobro oporavio nakon što je u bolnici proveo 6 tjedana.

49-godišnji očevidac, Andrew Payne, piše The Sun, je rekao da Dinnen prijetio da će ih svih ubiti na što su muškarci, koji su se ondje našli, uzeli kante i pivske bačve te krenuli napadati sumanutog mladića. Kaže da sreća da su ga uspjeli spriječiti jer da bi sigurno bilo mrtvih.

24-godišnji Dinnen osuđen je na tri godine zatvora zbog nanošenja teških tjelesnih ozlijeda, posjeda oružja i uništavanja imovine te zbog tučnjave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene