Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najplodniji dan u godini

Danas bi mogao biti vaš sretan dan...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prikupljeni podaci pokazuju kako je danas najplodniji dan u godini, baš kao što je 16. listopada dan kada se rađa najviše djece.

Prema nekim istraživanjima na današnji dan bit će začeto najviše djece nego bilo koji drugi dan u godini, piše Daily Mail. To se podudara i s tablicom koja je nedavno napravljena, a prema kojoj je najčešći datum rođenja 16. listopada, uzmemo li u obzir da prosječna trudnoća traje 40 tjedana.

Pročitajte i ovo Hod za život - 3 Za zabranu pobačaja Hod za život u 12 hrvatskih gradova: "Majka to ni ne zna, a djetetovo srce već kuca" Slika nije dostupna DOBRODOŠLI SU I MUŠKARCI Don Stojić organizira tečaj, učit će žene o plodnim danima, odgovornom roditeljstvu i kontracepciji - za 120 kuna

>> Uzgojena umjetna sperma: Spas za parove koji ne mogu imati djecu?

Prosinac je općenito vrlo 'plodan' mjesec za one koje planiraju postati roditeljima, a isto tako se najviše djece rađa u listopadu. Stručnjaci imaju vrlo logično objašnjenje. Kažu kako je zima općenito puno pogodnija za začeće jer je kvaliteta muškarčeva sjemena zimi mnogo veća nego ljeti, uglavnom zbog niskih temperatura.

Također, stručnjaci smatraju kako se ljudi zimi češće upuštaju u seksualne odnose nego ljeti, vjerojatno zbog prazničnog ugođaja. Ovu teoriju potvrđuje i tvrtka LoveHoney, jedna od najvećih trgovina seks-igračkama čiji podaci iz godine u godinu pokazuju porast prodaje njihovih proizvoda neposredno prije 11. prosinca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene