454213
454213
454213
454213
454213

Na programu konferencije DIABLOG svjetski trendovi o influencers marketingu

  • , 20.10.2016., 11:43
  • Autor:
  • komentara

Konferencija će završiti dodjelom priznanja najboljim blogerima i kampanjama.

 
 
 
 
 
FOTO: Diablog
FOTO: Diablog

Na prvoj hrvatskoj konferenciji o blogerima i blogerskoj zajednici DIABLOG, koja će se održati u Zagrebu, 10. studenog, sudionici će imati priliku vidjeti najbolje blogerske kampanje, upoznati se sa svjetskim trendovima u influencers marketingu i pratiti diskusije na temu razvoja blogerske scene, kao i suradnje između blogera i brendova.

Marina Čulić Fischer, direktorica programa DIABLOGA, istaknula je: "Na okruglim stolovima koje pripremamo sudjelovat će predstavnici oglašivača i medija, hrvatski i regionalni blogeri, YouTuberi i influenceri, a potvrđeno je i sudjelovanje agencija Olaf&McAteer i Beeshaper iz Srbije. Između ostalog, bit će prikazane kampanje za brendove kao što su Coca-Cola, Jamnica, Dukat, Avon i adidas, na što smo posebno ponosni."

Konferencija će završiti dodjelom priznanja najboljim blogerima i kampanjama prema izboru blogera koji su svoje favorite nominirali u sklopu prvog hrvatskog istraživanja o blogerima, čiji će rezultati biti poznati 10. studenog.

Novosti o konferenciji možete pratiti na DIABLOG društvenim mrežama Facebooku i InstagramuDNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se