454213
454213
454213
454213
454213

Na programu konferencije DIABLOG svjetski trendovi o influencers marketingu

  • , 20.10.2016., 11:43
  • Autor:
  • komentara

Konferencija će završiti dodjelom priznanja najboljim blogerima i kampanjama.

 
 
 
 
FOTO: Diablog
FOTO: Diablog

Na prvoj hrvatskoj konferenciji o blogerima i blogerskoj zajednici DIABLOG, koja će se održati u Zagrebu, 10. studenog, sudionici će imati priliku vidjeti najbolje blogerske kampanje, upoznati se sa svjetskim trendovima u influencers marketingu i pratiti diskusije na temu razvoja blogerske scene, kao i suradnje između blogera i brendova.

Marina Čulić Fischer, direktorica programa DIABLOGA, istaknula je: "Na okruglim stolovima koje pripremamo sudjelovat će predstavnici oglašivača i medija, hrvatski i regionalni blogeri, YouTuberi i influenceri, a potvrđeno je i sudjelovanje agencija Olaf&McAteer i Beeshaper iz Srbije. Između ostalog, bit će prikazane kampanje za brendove kao što su Coca-Cola, Jamnica, Dukat, Avon i adidas, na što smo posebno ponosni."

Konferencija će završiti dodjelom priznanja najboljim blogerima i kampanjama prema izboru blogera koji su svoje favorite nominirali u sklopu prvog hrvatskog istraživanja o blogerima, čiji će rezultati biti poznati 10. studenog.

Novosti o konferenciji možete pratiti na DIABLOG društvenim mrežama Facebooku i Instagramu

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se