Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRILAGODBA ZBOG NOVIH IZAZOVA

Na portalu Moja djelatnost izgradite temelj snažne internetske prisutnosti za uspješno poslovanje s kupcima u digitalnom svijetu

PR
PR Foto: PR
Većina pretraživanja započinje putem interneta, bilo da je riječ o pronalaženju i oglašavanju usluga i proizvoda za krajnje kupce (B2C) ili uspostavljanju partnerstva i pronalaženju dobavljača (B2B). Stoga je snažna internetska prisutnost presudna za svako poslovanje.

Čak i tvrtke koje su do sada odgađale ulazak u mrežno oglašavanje i zagovarale tradicionalno oglašavanje, te većinu svojeg vremena provodile u komunikaciji s kupcima na fizičkim prodajnim mjestima ili računajući na usmenu predaju su se suočile s novim izazovima u razdoblju pandemije koronavirusa, a kojima se sada trebaju prilagoditi.

Tijekom socijalnog distanciranja i ograničavanja provedbe mnogih aktivnosti, sva komunikacija između potrošača i pružatelja usluga odvija se na internetu. Sigurno je, jednostavno i brzo, te ćete mnogo propustiti ako ovu opciju ne pružite postojećim i budućim kupcima.

Biti na internetu ne znači da morate zatvoriti svoju fizičku lokaciju, no važno je da ljude neprestano privlačite tamo gdje Vas u trenutnoj situaciji traže – na mreži.

Najvjerojatnije neće slučajno proći pored vašeg kozmetičkog salona, privatnog smještaja, autoservisa ili Vas uopće neće pronaći ako nudite usluge na terenu, a još nisu čuli za Vas.

Moja djelatnost uspješno povezuje pružatelje usluga i klijente na internetu

Svaka tvrtka, bez obzira na veličinu, aktivnost, proizvod ili uslugu koju nudi, ima priliku predstaviti se novim kupcima putem interneta, te ojačati povjerenje postojećih kupaca i svima pružiti siguran kontakt, narudžbu ili posjet.

Mnoge tvrtke, koje su toga već godinama svjesne, danas stječu prepoznatljivost, svakodnevnu potražnju i ostvaruju veliku prednost u trenutnoj situaciji putem portala Moja djelatnost. Oni su tamo gdje su njihovi kupci. Jednostavno su spriječili potpuno zaustavljanje poslovanja tijekom mjera za sprečavanje širenja koronavirusa budući da su mogli aktivno komunicirati s kupcima, te zadržati povjerenje i tržište za budućnost.

Ni za Vas nije kasno. Istaknite svoje poslovanje u internetskom poslovnom direktoriju Moja djelatnost i započnite sa stvaranjem uspješne mrežne vidljivosti već danas.

PR PR (Foto: PR)

Svakim danom koji niste na internetu gubite klijente

Vaše će nove internetske navike vrlo vjerojatno potrajati još dugo nakon što se život vrati na staro jer je internetsko pretraživanje lako i brzo, pa je ulaganje u internetsku prisutnost neophodno. Što prije započnete, to će Vam se prije isplatiti.

Ali sada možda nema adekvatnog vremena i novca za ulaganje u izradu web stranice i pripremu velikih količina sadržaja potrebnog za njezinu optimizaciju. Sada se morate brzo izdvojiti iz konkurencije i omogućiti kupcima da sigurno i lako stupe u kontakt s Vama.

Ne brinite, ne morate sami uređivati snažnu internetsku prisutnost na portalu Moja djelatnost.

Tvrtka Azut Digital d.o.o. brine o osiguravanju Vaše mrežne prisutnosti i dugoročno vam pomaže u održavanju i povećanju rasta prodaje.

Svojim kupcima nudimo sve potrebne informacije na portalu Moja djelatnost u roku od 24 sata i za to vam ne trebaju web stranica, društvene mreže ili vlastiti sadržaj. Ako ih kasnije izradite i dodate na portal Moja djelatnost, korisnici portala, koji ima jedan od najvećih posjeta među takvim registrima, lako će im pristupiti, time čineći vašu internetsku prisutnost zaista snažnom.

PR PR (Foto: PR)

Kako ističemo vaše poslovanje?

Znamo kako i koji sadržaj internetski korisnici pretražuju, te u skladu s time prilagođavamo Vašu prisutnost na mreži.

Izrađujemo vizualno i sadržajno atraktivan i profesionalan identitet vaše tvrtke, koji na jednom mjestu uključuje sve što je potrebno Vašim postojećim ili budućim kupcima, a u pitanju su:

• Podaci za kontakt
• Lokacijska karta
• Radno vrijeme
• Vaša tvrtka ili opis usluga i proizvoda specifičan za brend
• Mogućnost pretraživanja vašeg poduzeća po imenu, mjestu, aktivnosti, kategoriji ili ključnim riječima
• Mogućnost podnošenja upita i odgovaranja na upite klijenata
• Besplatna tehnička podrška i izmjena sadržaja

Mrežna dostupnost Vašeg poduzeća sadašnjost je i budućnost poslovanja. Jednostavno, brzo i povoljno dodajte svoje poslovanje na portal Moja djelatnost i prilagodite se trenutnoj situaciji, te izgradite temelje za digitalni svijet koji tek dolazi.

Azut Digital d.o.o.
Kušlanova 27, 10000 Zagreb
OIB: 83247361073
MB: 081095759
T: 099 444 3515
E: info@moja-djelatnost.hr
W: https://www.moja-djelatnost.hr/

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene