Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A vidi zubića

Na obali je zatekao 'izvanbračno dijete jegulje i krokodila'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Riječ je o ribi snažnih mišića i neugodnog ugriza, opasnom protivniku ribara kada se zapetlja u mrežu ili slučajno izlovi.

Australac Robert Tyndall prilično se iznenadio kada je u nedjelju na obali uz Swansea ugledao stvorenje koje su pojedini u šali opisali kao izvanbračno dijete krokodila i jegulje.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Riba - 3 Loša vremenska prognoza Hoće li biti svježe ribe za blagdane? Prodavači upozoravaju: "Zadnji dan je velika gužva i dignu se cijene, valja kupiti ranije"

Budući da ribu nije nije znao prepoznati, fotografirao ju je i sliku odmah proslijedio prijatelju Ethanu Tippi, na čijem se profilu na Facebooku narednih par sati nastavilo nagađanje o čemu je tu zapravo riječ.

Kamo sreće da je montaža: Anakonda iz najgorih noćnih mora

Raspravu je naposljetku prekinuo morski biolog Julian Pepperell, koji je potvrdio da je riječ o vrsti jegulje koju u stručnoj literaturi možemo pronaći pod imenom pike eel (pike = štuka; eel = jegulja)

Pepperell je pojasnio da je riječ o predatoru i noćnoj vrsti s kojom se ribari često susreću u kasni sat kada im se zapetlja u mrežu. Uz to je naglasio da je riječ o životinji vrlo snažnih mišića i neugodnoga ugriza, te da je ta, inače jestiva riba, u stanju narasti i do dva metra.

 

This is at swansea boat ramp. What the fuck is it ?

Posted by Ethan Tippa on Sunday, February 14, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene