453943
453943
453943
453943
453943

Na kraju je ipak sve dobro svršilo: Gosti hotela potukli se zbog glasnog seksa

  • , 18.10.2016., 13:03
  • Autor:
  • komentara

Iznervirana je gomila provalila u sobu para koji je uživao u sirovim strastima.

 
 
 
 
Napadnuti muškarac je na kraju prihvatio ispriku i novac (FOTO: YouTube/Screenshot)
Napadnuti muškarac je na kraju prihvatio ispriku i novac (FOTO: YouTube/Screenshot)

Grupa biznismena, potpomognuta ostalim uzrujanim gostima jednoga hotela u kineskom Beihaiju, fizički se obračunala s muškarcem koji se prije nekoliko dana u neki kasni sat oglušio na molbe da prestane s bučnim seksom.

Tko je tako glasno stenjao, on ili dama u njegovom društvu (možda oboje?), tamošnji mediji nisu naveli, ali je zato iz snimke savršeno jasno vidljivo da je bijesna gomila naposljetku provalila u sobu odakle je dopirala buka, izvukla muškarca u hodnik i napala ga.

U njegovu je obranu stala i dama uz koju je uživao u sirovim strastima, a nedugo se potom pojavila i policija koja je problem diplomatski riješila.

Umjesto da sudionike incidenta privedu, ljudi u uniformi najagresivnijem su napadaču predložili da se ispriča oštećenom i isplati mu kompenzaciju u iznosu od 15 tisuća kuna.

Budući da je na to pristao, a napadnuti novac i ispriku prihvatio, neobičan je slučaj u miru priveden kraju, bez potrebe da se povlači po sudovima.  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se