Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Oglušio se na molbe

Na kraju je ipak sve dobro svršilo: Gosti hotela potukli se zbog glasnog seksa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznervirana je gomila provalila u sobu para koji je uživao u sirovim strastima.

Grupa biznismena, potpomognuta ostalim uzrujanim gostima jednoga hotela u kineskom Beihaiju, fizički se obračunala s muškarcem koji se prije nekoliko dana u neki kasni sat oglušio na molbe da prestane s bučnim seksom.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Tko je tako glasno stenjao, on ili dama u njegovom društvu (možda oboje?), tamošnji mediji nisu naveli, ali je zato iz snimke savršeno jasno vidljivo da je bijesna gomila naposljetku provalila u sobu odakle je dopirala buka, izvukla muškarca u hodnik i napala ga.

U njegovu je obranu stala i dama uz koju je uživao u sirovim strastima, a nedugo se potom pojavila i policija koja je problem diplomatski riješila.

Umjesto da sudionike incidenta privedu, ljudi u uniformi najagresivnijem su napadaču predložili da se ispriča oštećenom i isplati mu kompenzaciju u iznosu od 15 tisuća kuna.

Budući da je na to pristao, a napadnuti novac i ispriku prihvatio, neobičan je slučaj u miru priveden kraju, bez potrebe da se povlači po sudovima.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene