Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Groblje u Belfastu

Na koga vas podsjeća ovaj lik na panju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prikaz za koji neki kažu da sliči na lice Isusa Krista pojavio se na panju drveta na groblju u Belfastu.

Lokalno stanovništvo tvrdi da se na panju vidi lice muškarca s bradom koji sliči Isusu, piše Irish Central.

Pročitajte i ovo Mirogoj Obnova objekta Velika promjena na Mirogoju: Iz ureda poslali važnu obavijest građanima Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan

Video naziva 'Fenomen gradskog groblja u Belfastu' objavljen je na You Tubeu sa sljedećom porukom: 'Slika se pojavila na panju na groblju u Belfastu. Tijekom pobliže inspekcije, teško je reći kako je slika tamo dospjela. Nedavno je ovo drvo posječeno, a kao rezultat toga pojavio se ovaj fenomen.'

>> Isus se ukazao na zidu! Vidite li ga?!

Ovo nije prvi puta da je religiozni prikaz primijećen na drvetu u Irskoj. U lipnju 2009. radnici u crkvi Svete Marije u Rathkealeu kažu da su na drvetu vidjeli prikaz Djevice Marije. Nekoliko tisuća ljudi potpisalo je peticiju da se drvo zaštiti kako ga se nikada ne bi srušilo, međutim svećenik nije bio uvjeren.

Osim toga, u studenom prošle godine, jedan je američki turist također, kako je uvjeren, snimio prikaz Isusa Krista na klifovima Mohera.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene