Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fanatizam 'na najjače'

Na karte je spiskao 145 tisuća kuna i zavapio: Ne recite to mojoj ženi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je šokiranom novinaru priznao da je to bio samo dio troška, odnosno da je sveukupno na finale NFL lige 'slupao' 200 tisuća kuna.

Čini se da će Super Bowl, najveći sportski događaj u Sjedinjenim Američkim Državama, narednih dana biti povod za poneku brakorazvodnu parnicu.

Naime, Justin Kerrigan, veliki obožavatelj Denver Broncosa, pokazao je do kojih granica može ići navijački fanatizam te je ispred kamere televizijske postaje NBC priznao da je na četiri ulaznice za finalnu utakmicu NFL lige "spiskao" 21 tisuću dolara, odnosno 145 tisuća kuna!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izvrsna promocija U najvećem američkom sportskom spektaklu zvijezde su - dvojica Hrvata! Slika nije dostupna Ima se, može se Teksaški trgovac izgubio milijune dolara u okladi s kupcima

Kerrigan je šokiranom novinaru potom pojasnio da je to bio samo dio troška i da je sveukupno izdvojio čak 200 tisuća kuna, a zatim je otkrio i to da je 'zaboravio' obavijestiti suprugu da je 'počistio kartice'.

Super Bowl: Denver Broncosi pobijedili Carolinu i postali NFL prvaci

Što će mu draga reći jednom kada se vrati iz Santa Clare, hoće li možda naći promijenjenu bravu, možemo samo nagađati, no činjenica je da je Kerrigan barem jutro dočekao uz osmijeh od uha do uha.

Broncosi su u nedjelju osvojili 50. Super Bowl svladavši Carolina Pantherse 24-10, a jedan od glavnih autora te pobjede je bio čuveni Peyton Manning, koji je ušao u povijest kao jedini quarterback koji je s dva različita kluba osvojio pobjednički prsten. 

Legendarni Manning ušao u povijest, ali heroj Super Bowla bio je netko drugi

Uzgred budi rečeno, Forbes je u subotu objavio članak u kojem je rečeno da Kerrigan nije bio jedini i da su mnogi u posljednjih tjedan dana, uz pristanak svojih partnera ili ne, za samo je jednu kartu izdvojili više od 30 tisuća kuna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene