Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Drski, mali bezobraznik'

Na internetu objavio golišave fotke majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok bi se mnogi vjerojatno zgrozili nad pomisli da vide svoje roditelje u golom izdanju, 18-godišnji Michael iz Aucklanda, s tim konceptom razmišljanja nema ni najmanjih problema. Štoviše, on je, kako bi zaradio nešto novca, dvaput na internetskim stranicama objavio fotografije svoje 44-godišnje majke Jennifer.

Prvih pet slika objavio je, kako je kazao za novozelandski list Herald on Sunday, objavio je kako bi napakostio majci, s kojom je prethodno imao svađu. Nakon što su njegove slike maknute sa internetskih stranica, on je objavio i drugu seriju golišavih slika svoje majke, no ovaj put, začudo, uz njezino odobrenje. Za razliku od prve serije fotografija, u kojima je objavio fotografije svoje gole majke, druga serija, druga je bila nešto 'pristojnija'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Francuskoj Tinejdžer (16) bježao na motoru i poginuo nakon sudara s policijom: Vlada poziva na smirenost Ilustracija Tragedija u Srbiji Strašna nesreća: Tinejdžer stradao u improviziranoj teretani - "Pao je na šipku i slomio vrat"

Njegova majka bila je poprilično uzrujana prvom objavom fotografija te je sina nazvala 'drskim malim bezobraznikom', no druga objava joj se svidjela te ju je čak nazvala i 'umjetničkom'. 'U tim slikama nema ništa degutantnog. Napravio ih je obiteljski prijatelj, prije otprilike osam godina', kazala je novozelandskim medijima Jennifer. Dodala je kako je tražila 50 posto prihoda od prodaje tih slika, ali da joj ipak više od toga nedostaju komentari ispod slika, koje su pregledane 11,000 puta, prije nego li su povučene s interneta.

'Mi uistinu ne želimo biti mjesto na kojem djeca stavljaju slike svojih golih roditelja u donjem rublju', kazao je Jon MaCdonald glasnogovornik društvenih stranica, na kojima je Michael objavio dvije serije golišavih slika svoje majke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene