Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kažu Ameri

VIDEO Najčudnija politička debata IKAD održana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moderator sučeljavanja objašnjavao je publici kako je guverner Crist zatražio ventilator, mali ventilator, koji bi bio smješten ispod njegove govornice.

Debata između dvojice kandidata za guvernera Floride, Ricka Scotta (sadašnjeg guvernera, republikanca) i bivšeg Charlia Crista (demokrata) vjerojatno je najčudnija ikad održana. Sve je počelo tako da je Scott odbio doći na pozornicu jer je Crist imao ventilator na podiju, piše Business Insider.

Moderator sučeljavanja objašnjavao je publici kako je guverner Crist zatražio ventilator, mali ventilator, koji bi bio smješten ispod njegove govornice.

'No, pravila sučeljavanja koja su mi pokazali iz Scottova tabora kažu da ne smije bit nikakvog ventilatora. No, kako je on na pozornici ipak, guverner Scott neće pristupiti sučeljavanju', kazao je moderator debate Elliott Rodriguez.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković zadnji dan kampanje Nova TV pozvala Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića na sučeljavanje Davor Štimac i Marko Filipović Marko Filipović vs. Davor Štimac Žestoka rasprava s međusobnim optužbama, zapelo na financijama: ''I ovo je laž. Ovo je nečuvena laž''

Izgradio grandioznu vilu - ali na pogrešnoj čestici!

Za to vrijeme, Crist je iskoristio priliku za govornicom za prikupljanje kojeg političkog boda:  'Zar ćemo stvarno, umjesto o obrazovanju, okolišu i budućnosti zemlje razgovarati o ventilatoru? Mislim, stvarno.'

Guverner Rick Scott navodno je ipak došao na pozornicu nakon sedam minuta.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene