Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Što je muškarac bez brkova?'

Muškarci s brkovima bolje zarađuju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Što je muškarac bez brkova?', pitaju se i na američkom Institutu za brkove koji su osnovali trojica muškaraca iz St. Louisa gdje pokušavaju ponovno u modu vratiti nekad popularni modni izražaj.

Institut je na svojim internetskim stranicama objavio kako je njihov cilj vratiti klimu 'prihvaćanja, razumijevanja, dobrog ukusa i topline gornje usnice' prema onima koji i dalje njeguju brkove, piše St. Louis Post.

Pročitajte i ovo Stigli prvi BBB - 1 Kakva farsa Mogu li pristigli Boysi na derbi s Hajdukom? "Dinamo čeka da policija povuče prvi korak, a policija prikuplja informacije" Ivan Pernar i Ivan Vilibor Sinčić Karamarko nije jedini Tko se sve od otpisanih vraća na političku scenu? Popis je popriličan: "Vraćam se u hrvatsku politiku jer tu je moj dom"

Institut su prije tri godine osnivali Aaron Perlut, Dan Callahan i Brian Cross s ciljem da obnove nekadašnju popularnost 'dlakavih lica'. Nedavno su objavili i rezultate studije koja je pokazala da muškarci s brkovima zarađuju 4,3 posto više od glatko obrijanih kolega, a uskoro kreće i godišnji natječaj za najljepše brkove. Detalje pogledajte na www.americanmustacheinstitute.org/.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene