Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko što voli?

Muškarci razmišljaju o seksu, a žene o ...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednja istraživanja pokazala da muškarci ipak ne razmišljaju o seksu svakih 7 sekundi. Ipak, definitivno o njemu razmišljaju više od žena kojima se po glavi najviše mota nešto posve drugo.

Psiholozi s američkog Ohio Sveučilišta istraživali su mlade muškarce i žene te došli do podataka kako muškarci dnevno o seksu razmišljaju oko 19 puta. Zanimljivo je da su neki od muškaraca na seks pomislili čak 388 puta. Nakon seksa, ponajviše razmišljaju o hrani - 18 puta, a o spavanju 11 puta.

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić istraživanje - 4 U Dnevniku Nove TV Treći dio velikog predizbornog istraživanja: Pogledajte rezultate za tri velike izborne jedinice Hrvoje Krešić U Dnevniku Nove TV Ne propustite posljednje i najrelevantnije predizborno istraživanje

Žene, s druge strane, o seksu razmišljaju u prosijeku 10 puta dnevno dok o hrani razmišljaju 15 puta. Istraživanjem je obuhvaćena i žena koja o seksu svakoga dana razmišlja 140 puta.

U istraživanju je sudjelovalo 120 studenata i 163 studentice. Za one koji su opušteno rješavali škakljiva pitanja o seksu se ispostavilo da ujedno i najviše razmišljaju o njemu.

'Učestalost razmišljanja o seksu povezano je s varijablama koje nemaju veze sa spolom', kazao je profesor Terri Fisher, vođa istraživanja koje će biti objavljeno u časopisu Seksualna istraživanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene