Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policiju zvali zabrinuti građani

U kostimu gorile zamijenili ga za pravog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca koji je iz humanitarnih razloga trčao obučen u kostim gorile nakon mnogobrojnih poziva zabrinutih građana zaustavila je policija.

45-godišnji Rory Coleman iz Mansfielda bio je jedan od 600-injak učesnika u sedmom izdanju 230 kilometara duge utrke 'Gorilla run', koja se održava jednom godišnje kako bi se prikupila sredstva za organizaciju koja pomaže ovim ugroženim životinjama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bizarna zabuna Bolničko osoblje otpuštenu pacijenticu (83) na morfiju odvelo u pogrešnu kuću: "Apsolutno je šokantno pomisliti da se ovo dogodilo" Zdravko Marić, ministar financija sastanak ministara financija Marić nakon sastanka u Bruxellesu pojasnio što će biti s kunama nakon 1. siječnja

Roryja su policajci zaustavili i objasnili mu kako su primili nekoliko poziva uznemirenih građana koji su tvrdili da su vidjeli odbjeglog gorilu. 'Rekao sam im da ću otići mirno, ako mi daju bananu', našalio se 45-godišnjak kojem su policajci na kraju dali 10 funti da ih u njihovo ime donira organizaciji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene