Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što mu bi?

Muškarac pustio pet pasa da grizu prolaznike, policija morala pucati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je gospođa pretrpjela ugriz za ruku, a jednoga je muškarca pas zgrabio za nogu.

Neimenovani vlasnik (38) petoro pasa uhićen je u nedjelju u središtu Boltona jer je pustio svoje ljubimce da napadaju i grizu prolaznike. Jedna je gospođa pretrpjela ugriz za ruku, jednoga je muškarca pas zgrabio za nogu, a naposljetku je intervenirala policija koje je dvije životinje upucala, dvije ulovila, dok se za još jednom ranjenom traga. 

Pročitajte i ovo Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata Pucnjava u Bijeljini Nema informacija o ozlijeđenima VIDEO Pucnjava u susjedstvu: U dvorište političara bačena eksplozivna naprava

Što je bio povod da muškarac pusti pse na prestravljene ljude još uvijek nije objavljeno, a snimke koje je na Facebooku objavio Scott Henderson su javnosti otkrile da su se nesretnici od pasa branili stolicama.

Vlasnik pse nije obuzao ni kada su se pojavili policajci, koji su u dvije životinje bili prisiljeni pucati iz straha da i sami ne nastradaju.

Muškarac je reagirao tek nakon što su dvije ubijene, ali suze nije pustio jer je ugrozio živote prolaznika, već zbog beživotnih tijela svojih pasa.

UPOZORAVAMO VAS NA SADRŽAJ SNIMAKA U NASTAVKU! 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene